+36/20-313-5573

  vendeghazorseg@gmail.com

  8973 Kerkafalva Rákóczi u. 24.

Szobamappa - Őrségi Szállás és Vendégház


Kedves Vendégeink!

Szeretettel köszöntjük Önöket a Vidéki Házban, őrségi szállásunkon! A következőkben összefoglalunk néhány fontos információt. Amennyiben további kérdéseik lennének, forduljanak hozzánk bizalommal! Jó pihenést, szép élményeket kívánunk!

 

Élet az Őrségi Szállás és Vendégház apartmanjaiban

Vendégeink az apartmanokat az érkezés napján 14:00 órától foglalhatják el, elutazás napján pedig 10:00 óráig kell elhagyniuk. Ettől, amennyiben lehetőség van rá, előzetes kérés és egyeztetés szerint eltérhetünk. Kérjük, hogy az érkezéskor kapott kulcsot őrizzék meg, s ha időlegesen elmennek az apartmanból, az ajtót zárják be, s a kulcsot tartsák maguknál. Távozás előtt az ablakokat lehetőség szerint legyenek szívesek becsukni!

Az apartmanokban a dohányzás, illetve tűzveszélyes elektromos eszközök (pl. hősugárzó) használata biztonsági okokból nem megengedett.

A meleg vizet minden apartmanunkban háztartási méretű bojlerek szolgáltatják, melyek nagyobb vendéglétszám esetén hamar kifogynak. Kérjük, ilyen alkalmakkor lehetőség szerint takarékoskodjanak a meleg vízzel.

1888-ban épült vendégházunk az élményekért cserébe egy kis gondoskodást kér, mely által még hosszú ideig vendégeink kényelmét szolgálhatja: kérjük, hogy naponta legalább kétszer húsz percet legyenek szívesek szellőztetni, hogy a régi falak lélegezhessenek. Amennyiben egészségügyi okból kifolyólag a szellőztetés nem megoldható, úgy legalább a ventillátorokat kapcsolják be! Fűtési időszakban a 24 Celsius fok feletti szobahőmérséklet esetén éjszakánként és apartmanonként 2500 Ft fűtési felárat számítunk fel.

Vihar esetén legyenek szívesek az ablakokat-ajtókat becsukni, a TV hálózati csatlakozóját és az antennakábelt kihúzni. Az őrségi zivatarok amilyen gyorsan érkeznek, olyan hirtelen távoznak, de arra pont jók, hogy a kertben hagyott ülőpárnákat, plédeket eláztassák, ezért kérjük, azokat ilyen esetekben „mentsék be” a házba!

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy bárminemű okozott kárt a helyszínen meg kell téríteni. Az elutazás után itt felejtett személyes holmikra a visszajuttatás megszervezéséig igyekszünk vigyázni, de felelősséget nem tudunk vállalni értük. Az apartmanokban előforduló bármilyen meghibásodás és rendellenesség esetén, kérjük, értesítsenek minket személyesen vagy az alább megadott elérhetőségeinken:

Takács Katica:+36-20/957-0249 

 

Élet az Őrségi Szállás és Vendgéház udvarán

Tágas kertünkben és udvarunkon számos családi program megvalósítható a dézsafürdőzéstől kezdve a tollasozáson át a sütés-főzésig. A tűzrakó helyen és környékén kérjük, fokozott óvatossággal tartózkodjanak, a sütögetés végeztével a tüzet oltsák el, vagy kérjék segítségünket! A dézsafürdőt mi fűtjük fel, kérjük, hogy annak kályháját ne kezeljék! A dézsába étel-ital nem vihető be, felügyelet nélküli gyermek, illetve ittas személy biztonsági okokból a dézsafürdőt nem használhatja. A dézsafürdőzés előtt és után célszerű lezuhanyozni.

A gondnoki házban két ivartalanított, kistermetű, barátságos kutya él velünk, házigazdákkal. Az udvaron is gyakorta előfordulnak, szófogadók és vendégszeretők, ennek ellenére arra kérjük Önöket, ne jutalmazzák őket finom falatokkal! Tartsák tiszteletben, ha az állatok kerülik a társaságot, annak minden bizonnyal oka van. Kérjük, hogy saját háziállataikat ne hozzák magukkal, ugyanis sem szobáink, sem pedig kerítés nélküli udvarunk nem alkalmas biztonságos elhelyezésükre. Megértésüket köszönjük!

 

Fizetési módozatok

Vendégeink előzetes banki átutalással, illetve a helyszínen készpénzben (HUF) és MKB, illetve OTP Széchenyi Pihenőkártyával fizethetnek. A Széchenyi Pihenőkártyák mindhárom alszámláját elfogadjuk (szállás, vendéglátás, szabadidő).


Étkezési lehetőségek

Bográcsozáshoz, grillezéshez, tárcsás sütéshez, szalonnasütéshez minden kelléket díjmentesen biztosítunk. Apartmanjaink konyhái jól felszereltek, de ha valamilyen eszköz, esetleg alapanyag hiányzik, forduljanak hozzánk bizalommal! További étkezésekre a környéken két remek éttermet ajánlunk:

Berek Halászkert   9944 Bajánsenye, Rákóczi Ferenc u. 16. +36-30/939-4404
Abbázia Country Club 8976 Márokföld, Határ u. 3-7.   +36-92/573-450


Élelmiszerboltok, gyógyszertárak, orvosi ügyelet

Élelmiszerboltok:

- Őriszentpéter: FEZO (Reál): H–P: 06.00 - 19.00 Szo: 06.00 - 19.00 Vas: 07.00 - 12.00.
- Lenti: SPAR, Penny, Coop üzletek.

Gyógyszertárak:

- Csesztreg: Segítő Mária Gyógyszertár, Rákóczi u. 1.    +36-92/373-603
- Lenti: BENU, Kossuth u. 4.       +36-92/351-383

Orvosi ügyelet:

- Lenti: Templom tér 10.       +36-92/351-911
 
Benzinkutak:

- Lenti: MOL (17 km)
- Körmend: OMV (35 km)