+36/20-313-5573

  vendeghazorseg@gmail.com

  8973 Kerkafalva Rákóczi u. 24.

Apartmanok - Őrségi Szállás és Vendégház

Az Őrségi Szállás és Vendégház kisnemesek által 1888-ban kialakított épületegyüttesben működik. Az épületeket az ezredforduló óta több ízben felújították, így ma már három kényelmes, komfortos apartmanban fogadhatjuk Vendégeinket.

Valamennyi apartmanunk LCD televízióval felszerelt, és mindenhol ingyenes Wi-Fi áll rendelkezésre.

A főépület halljával szemben tágas konyha és étkező nyílik. Jobbra a saját fürdővel kiegészített Kétfős apartman található, balra pedig egy másfél szobás lakrészbe jutunk, mely saját fürdővel és mosdóval kínál kényelmes elhelyezést családok, baráti társaságok számára (Családi apartman).

A ház hátsó felében külön bejárattal nyílik Galériás apartmanunk. Ez a négy fő részére is kényelmes elhelyezést biztosító apartman vendégházunk legromantikusabb lakrésze, fürdőszobával, konyhasarokkal és saját terasszal rendelkezik.

Az Őrségi Szálláson mindegyik apartmanhoz jól felszerelt konyha tartozik. A Családi és a Kétfős apartman közös konyhájában jellegzetes őrségi kemencét használhatnak Vendégeink, mely kiválóan alkalmas gesztenyesütésre, sütőtök és akár forralt bor készítésére, ételek melegen tartására is.

Szobáinkban hűvös időben a központi gázfűtés mellett a Családi és a Galériás apartmanban hangulatos kandallók biztosítják a jó közérzetet, ezért ősszel és télen is komfortos szobákban pihenhetnek Vendégeink.

Az Őrségi Szállás és Vendégházban mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb elhelyezést!

 

IMG_9507   IMG_9343

 Őrségi Szállás és Vendégház apartmanok